Vecka 47 & 48 – Norrland, havet och Driftersfesten 2017!

Hej på er!

Nu har vi varit lediga i några dagar sen vi spelade på Mälarsalen i Stockholm! Det var längesen vi var där och vi såg väldigt mycket fram emot att komma tillbaka! Och vilken kväll vi fick! Vi blev så väl omhändertagna av alla i personalen. Det var full service från första till sista stund. Kaffe, fika, mat och allt man kan önska sig fanns där och vi kände oss riktigt välkomna.

Sånt är väldigt viktigt tycker vi. Vi kräver inte mycket och vi är inte dyra i drift (hehe), men om man möts av trevlig personal och det finns möjlighet att ladda på med energi, i form av kaffe och mat, under hela kvällen, så är det så mycket lättare för oss att göra ett bra jobb. Och det är ju det vi alltid strävar efter. Att vara så bra vi bara kan! Så en stor eloge till Mälarsalen och dess personal! 🙂

Sen började dansen, och vilken kväll det blev! Många glada människor fick vi träffa. Många vi inte hade sett på länge såg vi igen och allting var perfekt! Det höll i sig hela kvällen, och helt plötsligt var dansen slut. Så det hade inte kunnat bli så mycket bättre än det var. En helt perfekt lördagskväll!

Men nu ska vi vidare, och denna gång åker vi norrut. Vi besöker OSD i Östersund på lördag, och sen far vi till Häreborg i Indal på söndag. Vidare ner från Norrland till Stockholm för en dubbelkryssning på Viking Cinderella. Denna gång spelar vi tillsammans med Jontez, och det kommer bli riktigt trevligt! 🙂

Så har ni inte bokat er biljett än, så gör det nu på Viking Lines hemsida här —> Kryssa med Drifters!

Nu kan vi också gå ut med att datum för nästa Driftersfesten är spikat! Den kommer äga rum på Folkets Park i Lidköping andra helgen i Maj. Alltså lördagen den 13 maj!
Anmälan görs till: driftersfesten@gmail.com

När ni anmäler er, så se till att berätta hur många ni är och om det krävs någon form av specialkost pga allergier osv.
Så anmäl ditt kompisgäng nu, och var säker på att få din plats på bästa festen för året! 🙂

Ta hand om er i höstrusket, så ses vi snart igen! 🙂

Kram från oss! <3 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *