Vecka 3 – Dubbelspelning i Skara!

Hej på er!

Nu är vi tillbaks i full vigör efter en ordentlig och skön semester! Vi drog igång spelandet under trettonhelgen med att åka upp till Arvidsjaur och Piteå. Sen avslutade vi i Isladan i Bjästa.
Det var ordentligt kallt när vi kom upp och den lägsta temperatur vi mätte upp var ca -33°C.
Men ordentligt med kläder på bara, så var inte det några problem heller. Vi fick tre fina spelningar i Norrland och kunde åka hem varma och glada! 🙂

Nästa gång vi ställer oss på scen är i skara den 20 januari. Då är det dags för dubbelspelning. Vi spelar på eftermiddagen så kallad länsdans, eller omsorgsdans och på kvällen är det öppet för alla som vill komma. Kommer bli en lång men härlig dag, och vi hoppas vi får träffa så många som möjligt av er där.

Vi hoppas verkligen ni fått en fin start på det nya året, för det har verkligen vi fått! Vi ser fram emot 2017 med stort nöje och är glada för ett fint 2016. Vi har en hel del på gång, och vi längtar tills vi kan berätta vad som är på gång.

En sak vi kan berätta är i alla fall att det återigen är dags för vår alldeles egna fest!
Lördagen den 13e maj så smäller det i Folkets Park i Lidköping. Vi ser fram emot en kul kväll, som vanligt och hoppas verkligen ni planerar in att åka till Lidköping den helgen. Det kommer bli pytt i panna-fest och det bjuds som vanligt på mycket glädje, underhållning och dans. Det blir årets kväll, var så säkra! 🙂

Anmälan till festen görs till driftersfesten@gmail.com
Där meddelar ni hur många ni blir, om ni behöver särskild kost mm.

Vi återkommer med vad biljetterna kostar, och hur vi löser betalning osv.
Så prata med era vänner, bestäm och boka! Ni kommer inte ångra er! 🙂

 

Med detta sagt vill vi önska er alla en mycket god fortsättning och hoppas att vi ses snart!

Puss & Kram <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *