Vecka 15 – Glad Påsk!

Påsken närmar sig med stormsteg och det är dags för en riktigt rolig spelhelg! 

Men först vill vi tacka alla er som kom ut i veckan och dansade till oss. Vi klev ombord på Stena Saga i onsdags och vi hade riktigt roligt. Superbra service där man fick fina hytter och vi fick äta av den goda restaurangmaten. Riktigt roligt!

På lördagen så spelade vi på Uppsala Bugg & Swing Society:s vårfest. Det var en oerhört rolig kväll! Vi fick även där superfin service av arrangörerna. God mat och man kände sig verkligen välkommen hela tiden! Tack!

Tyvärr har det hänt något med vår kamera, så vi kan tyvärr inte lägga in bilderna från dessa spelningar på facebook än. Men vi försöker lösa det så gott vi kan. 🙂

Men nu är vi redo inför påsken som står för dörren!

På långfredag åker vi ner till Vinslöv för att spela på en täckningsfest. Ska bli riktigt roligt och vi hoppas på en bra kväll!
En ledig påskafton gör att vi laddar ordentligt inför en påskdag i Södra Vi för att sen åka vidare mot Södertälje på Annandag Påsk.

Återigen påminner vi er om att anmäla er till Driftersfesten 2017! 

Det kommer bli en toppenkväll, det vet vi, för det blir det alltid. Vi ser verkligen fram emot detta och hoppas ni kommer och delar kvällen med oss! 🙂
Läs mer om festen på Facebook! 🙂

Hoppas vi ses till helgen, annars vill vi önska er alla en GLAD PÅSK!
Kram från oss! 🙂

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *